Maak verbinding met je lichaam. Een gevoel van rust en vertrouwen kan betekenen dat je achter de keuzes staat die je aangeboden worden. Een hoge hartslag en onrust kan aangeven dat je het er niet mee eens bent. Het gevoel hebben dat je je afsluit, alertheid in dat wat er gaat komen of akkoord gaan met iets met een gevoel van spijt of tegenzin geeft aan dat je niet het gevoel van keuzevrijheid hebt en dat misschien wel de verkeerde beslissing genomen wordt.

In dit geval is het aan te raden om meer informatie te vragen, meer tijd of een optie die beter past bij jouw situatie en gevoel. Zorgverleners staan vaak open voor deze dingen om zo te bespreken hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Ben bewust aanwezig bij deze gesprekken en vertrouw dan op je eigen intuïtie. De geboortewereld is groots, advies en meningen komen van alle kanten, gevraagd en ongevraagd. Maar 1 of 2 van deze kanten of meningen zullen aansluiten bij dat wat jij wilt en zoekt.

Omring je dan ook met mensen die jou steunen, in jouw kracht geloven om zo samen aan jouw Geboortegeluk te werken. En ben niet bang om in je eigen kracht te geloven, wetend dat jij in perfecte staat bent om zelf de juiste keuzes en beslissingen te maken voor jou en je baby.

DOWNLOAD de affirmatie zodat je deze kunt gebruiken als screensaver op je telefoon/laptop of print de affirmatie uit en leg deze op een plek waar je het dagelijks ziet.

Chat openen
1
Stuur een WhatsApp!
Scan de code
Hallo, laat je bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk!