Mama massage

Motherhood is the greatest thing and the hardest thing.

Ricki Lake

Geboorte-plan workshop

Motherhood is the greatest thing and the hardest thing.

Ricki Lake

 

BEVALLEN IS EEN HELE PRESTATIE, VOOR JEZELF EN VOOR JE LICHAAM. WEES LIEF VOOR JEZELF EN JE LICHAAM EN VERWEN JEZELF MET EEN ONTSPANNENDE & LIEFDEVOLLE POSTPARTUM MASSAGE, EN GENIET VAN DE LICHAMELIJKE EN EMOTIONELE VOORDELEN.

Negen maanden heb je je baby mogen dragen, negen maanden lang ben je zwanger geweest en was jouw lichaam van jullie. Negen maanden lang heb je je voorbereid op de komst van een kindje; nestelen, babyspullen kopen, zwangerschapsyoga volgen en misschien wel een zwangerschapsmassage. Iedereen weet hoe het met je gaat en hoe je je voelt. Jij en je zwangerschap staan in het middelpunt van de belangstelling.

Dan de geboorte van je baby, een intensief moment, waarna je eindelijk je zoon of dochter gaat ontmoeten. Vanaf dat moment staat alles in het teken van je baby. In de kraamperiode wordt je nog dagelijks gecheckt door de kraamzorg en door de verloskundige. Maar het grootste deel van je tijd ben je bezig met voeden, verschonen en je baby knuffelen, tijd voor jezelf, een moment om bij alles stil te staan is er vaak niet.

Daarom kom ik jou verwennen met deze speciale mama massage. Hierbij kom ik bij jou aan huis, op een door jou gekozen moment (vanaf 6-8 weken na de bevalling).  We beginnen met een verwarmend en helend voetenbad, als je wilt mag je dan jouw geboorteverhaal vertellen.

Daarna beginnen we met de postpartum ofwel kraam massage. Hierbij besteed ik aandacht aan je nek, schouders en armen, die door het vele voeden veel spanning vasthouden. Uiteraard neem ik ook je benen, handen en voeten mee, terwijl je lichaam ontspant onder het genot van een heerlijk leem buikpakking.

Ik maak gebruik van natuurlijke ontspannende olie, heerlijk zachte doeken en natuurlijke aroma’s om ervoor te zorgen dat je helemaal in een ontspannen sfeer bent. Ik zal er voor je zijn, en naar je luisteren zonder oordeel. 

In totaal ben ik 1,5 (max. 2 uur) bij jullie om helemaal voor jou te zorgen. Ik neem alles mee (inclusief een lekkere ontspannende thee). Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat er iemand is om tijdens de massage voor de baby/kinderen te zorgen. Mocht je in de tussentijd je baby willen voeden dan nemen we daar uiteraard alle tijd voor.

Want voor jezelf zorgen is onderdeel van het zorgen voor je baby.

De Geboortegeluk mama massage

is een
Liefdevolle & Mooie afsluiting

van een periode
en de start van iets nieuws.

Vele voordelen MAMA massage:

  • Helpt je lichaam en hoofd ontspannen
  • Helpt bij het afvoeren van afvalstoffen (bijvoorbeeld van de ruggeprik)
  • Vermindert het vasthouden van vocht
  • Vermindert spierpijn van de bevalling of borstvoeding
  • Reguleert de hormoonhuishouding
  • Helpt de baarmoeder slinken
  • Helpt de borstvoeding op gang komen
  • Ondersteund jouw emotioneel herstel

Praktische informatie

In verband met mijn eigen zwangerschap geeft ik momenteel geen cursus, workshops of massages.

Maar ben je uitgerekend in/na juni, en heb je interesse in dit heelijke verwen moment voor jezelf? Of wil je een Mama massage kado geven? App of mail me dan gerust zodat we samen even kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Gun jij jezelf (of jouw vriendin of zus) deze Liefdevolle & Mooie postpartum massage. Gun jij jezelf de rust, de warmte en ondersteuning in deze bijzondere (en hectische) tijd. Bestel dan de Geboortegeluk Kadobon, want alleen door goed voor jezelf te zorgen kun je goed voor je baby zorgen.

Wil je een mama massage boeken of kado doen? Mail dan naar lieke@lmjgeboortegeluk.nl of stuur me een appje (via de knop linksonder in je scherm).

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik wil graag
Chat openen
1
Stuur een WhatsApp!
Scan de code
Hallo, laat je bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk!