Over mij

Welkom bij L.M.J. GEBOORTEGELUK,
waar wij samen gaan werken aan jouw geboortegeluk

Over mij

Welkom bij L.M.J. GEBOORTEGELUK,
waar wij samen gaan werken aan jouw geboortegeluk

Hoi! Wat leuk dat je op mijn website bent. Ik ben Lieke van de Put, woon sinds 2016 in Someren en dat is ook het jaar waarin ik met Marcel getrouwd ben. Ik ben trotse mama van drie mooie meiden, Lize Lotte (2017), Emily (2019) & Yoanna (2024).

 L.M.J. Geboortegeluk is ontstaan vanuit mijn eigen gemis naar één complete zwangerschapscursus waar het zachte & ontspannen van yoga gecombineerd wordt met de kracht van Hypnobirthing & rustgevende van Mindfulness. Een cursus waar je niet alleen 3 unieke ademhalingstechnieken leert, maar waar je ook leert wat jij nodig hebt om jouw eigen Geboortegeluk te ervaren en hoe je dit op een prettige maar duidelijke manier kunt bespreken met jou zorgverleners.

Mijn doel voor jou: een mooie bevalling, vol liefde voor jezelf, 

je partner en jullie baby.

Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik verschillende cursussen gedaan, zwangerschapsyoga bij 2 verschillende yogascholen en zwangerschapspilates. Dit allemaal onder het mom van een “slimme meid is goed op haar bevalling voorbereid”. Maar helaas kreeg ik een medische indicatie en was het advies om in het ziekenhuis te bevallen. Vanaf dat moment liet ik de regie helemaal los en “overkwam” alles me. Hierdoor kon ik niet meer bij mezelf blijven en ik wilde een ruggenprik. Wat vervolgens resulteerde in een kunstverlossing. Alles waarvan ik in mijn geboorteplan aangegeven had wat ik niet wilde, was me wel “overkomen”.

Toen ik voor de tweede keer zwanger was, wist ik één ding: dit gaan we deze keer anders doen. En door het volgen van de juiste cursus leerde ik welke alternatieven er zijn, en hoe ik de regie bij mezelf kan houden en ontspannen kan blijven in alle fases van de bevalling. En ondanks dat ik weer een medische indicatie had, heb ik door het maken van een goed geboorteplan en door goede communicatie een hele mooie hands-off badbevalling gehad, in het ziekenhuis.

Omdat ik zoveel kennis opgedaan had en deze eigenlijk met iedereen wilde delen, besloot ik een opleiding tot zwangerschapscoach te doen. Hierdoor heb ik nog meer geleerd en is het kleine vlammetje dat na mijn tweede bevalling ontstaan was, gegroeid tot een passie en missie.

Ook was het super bijzonder om de kennis en ervaring die ik tijdens mijn vorige bevallingen en opleiding opgedaan heb, toe te kunnen passen tijdens mijn derde zwangerschap & bevalling. Met als resultaat….. de zo graag gewenste thuisbevalling! Ook weer helemaal hands-off en dit keer in mijn eigen bevalbad.

Doordat ik drie totaal verschillende bevallingen heb gehad, mag ik mezelf wel een ervaringsdeskundige noemen, en heb ik veel kennis opgedaan in hoe ook  jij je Geboortegeluk kunt ervaren. Mijn doel is om samen aan jouw eigen geboortegeluk te werken zodat ook jij een ontspannen zwangerschap & mooie bevalling gaat ervaren. Vol liefde, voor jezelf, je partner en jullie baby.

Tijdens de cursus leer ik jou als zwangere vrouw goed bij jezelf te blijven in lastige en pijnlijke situaties bij de bevalling. Dit leer je onder andere door het doen van 3 unieke ademhalingstechnieken, visualisaties, affirmaties, verschillende oefeningen & en het maken van intenties. Dit alles vanuit mindfulness, yoga, hypnobirthing, qigong en de psycho profylactische methode.

Chat openen
1
Stuur een WhatsApp!
Scan de code
Hallo, laat je bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk!