Bevalbad verhuur

Jouw geboortegeluk, jouw badbevalling

HEB JE AL NAGEDACHT OVER HOE JE WIL BEVALLEN?
MISSCHIEN IS EEN BADBEVALLING IETS VOOR JOU?
BIJ L.M.J. GEBOORTEGELUK KUN JE EEN SPECIAAL BEVALLINGSBAD HUREN.

Wat zijn de voordelen?

bullet bloem paars

Water werkt ontspannend. Hierdoor maak je meer endorfine aan, zal de ontsluiting sneller vorderen en de bevalling soepeler verlopen.

bullet bloem paars

Je kunt makkelijker van houding wisselen, hierdoor kun je beter naar je lichaam luisteren.

bullet bloem paars

Het warme water zorgt ervoor dat je perineum zich geleidelijker opent waardoor de kans op inscheuren veel kleiner is.

bullet bloem paars

Omdat het bad hoog is, zit je echt in een ‘coconnetje’ en zullen er minder snel interventies plaatsvinden.

bullet bloem paars

Je baby komt zachter ter wereld, dit is niet alleen fijn voor de baby, maar ook voor jou & je partner. Ook is het veel makkelijker om zelf je baby aan te nemen.

Welke baden kun je huren?

Bij mij kun je het bevalbad birth pool in a box-eco huren.
Dit is een professioneel bevalbad waar ook de meeste verloskundigen en ziekenhuizen mee werken. Ook de verloskundigenpraktijk Asten-Someren werkt met dit bevalbad. Je kunt bij mij kiezen uit 2 maten:

Bevalbad normaal LMJ

Bevallingsbad Normaal / 2-pers.

– Buitenmaat: 193 x 165 x 76 cm
– Binnenmaat: 142 x 114 x 69 cm
Dit bad is uitermate geschikt voor als je veel ruimte wil en je geboortepartner eventueel ook in bad wil om jou te steunen. Dit bad heeft een ingebouwd zitje en bekerhouder.

Bevalbad mini LMJ

Bevallingsbad Mini / 1-pers.

– Buitenmaat van 165 x 145 x 71 cm
– Binnenmaat van 114 x 94 x 66 cm.
Het mini bevalbad is fijn om te gebruiken als je weinig plek hebt, zelf klein bent of een kleine warm water capaciteit hebt. Dit bad heeft ook een ingebouwd zitje en bekerhouder.


Bevallingspakket:

Beide baden worden altijd geleverd inclusief uitgebreid (nieuw) bevallingspakket waarvan je de gehele inhoud na de bevalling mag houden. Het bevallingspakket bestaat uit het volgende:

 • Nieuwe hygiënische binnenhoes (voor éénmalig gebruik)
 • Elektrische dompelpomp om het water na gebruik uit het bad te pompen (1500 L/h, leegt het bad in ongeveer 30 minuten!)
 • Schepnetje
 • Vloerbeschermkleed – met antislip laag voor de veiligheid
 • Extra antislip-mat (klein)
 • Thermometer met ideale temperatuur
 • Niet-giftige waterslang van 10 meter

Verder ontvang je ook nog de volgende onmisbare items:

 • Elektrische opblaaspomp (ook om lucht er uit te halen)
 • Meerdere universele kraan koppelstukken*
 • Uitgebreide Nederlandstalige handleiding
 • Handige instructie film per email om samen met je partner te bekijken*De kraankoppeling voor de Quooker kraan kun je apart meebestellen voor een meer prijs van € 5,-.

Deze artikelen moeten na gebruik retour. Door middel van de handige meegeleverde checklist kun je makkelijk zien wat wel en wat niet retour moet.

EXTRA OPTIES:
Omdat je je bevalbad letterlijk gaat gebruiken voor de geboorte van de nieuwe generatie kun je de onderstaande items als extra optie bij bestellen. Door goed te overwegen of je dit nodig hebt zijn we samen duurzamer bezig!

 • Onderwaterspiegel: wil je meekijken hoe je baby geboren wordt? Dan kun je deze speciale onderwater spiegel mee bestellen:
  € 12,-
 • Warmte afdekhoes: met deze hoes daalt de temperatuur van het water met slechts 0,5 graden per uur. Geeft het juiste formaat voor jouw bad: € 21,-
 • Anker: het anker is voor extra steun tijdens de bevalling: € 13,-
 • Fairy lights: geeft je badbevalling nog meer sfeer door het plaatsen van deze LED-lampjes: € 5,- (10M, 100 LED-lampjes, excl. batterij). Je plaatst de lampjes onder de hygiënische binnenhoes, het doosje met de batterijen ‘verstop’ achter het zitje in het bad.

  Je kunt deze items in het onderstaande contact formulier selecteren en ze zo eenvoudig meebestellen.

Praktische informatie

 • De huurperiode:
  De huurperiode van onze baden valt binnen de medisch geaccepteerde norm voor een thuisbevalling, dit wil zeggen vanaf 37 tot en met 42 weken zwangerschap. Een periode van maximaal 6 weken. Je kunt het bad reserveren tot maximaal 35 weken in je zwangerschap. Is deze termijn verstreken? Dan kun je contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.
 • Verhuur prijs:
  Het huren van een bevalbad normaal kost bij mij € 175,- (incl. reserveringskosten & nieuw bevallingspakket) voor de gehele bovengenoemde periode.
  Het huren van een bevalbad mini kost bij mij € 165,- (incl. reserveringskosten & nieuw bevallingspakket) voor de gehele bovengenoemde periode. ​
 • Levering:
  Het bevalbad is beschikbaar in de 36ste week van de zwangerschap. Het bevalbad kan kosteloos worden afgehaald in Someren, Indien ophalen niet mogelijk is, dan kan het bad aan huis geleverd worden en na gebruik weer opgehaald worden (binnen een straal van 15KM van Someren). De kosten voor het leveren en ophalen bedragen € 15,- ongeacht de afstand binnen de straal van 15KM.Indien je meedoet met de Geboortegeluk cursus dan kom ik het bad kostenloos brengen en halen (binnen een straal van 15KM), daarmee krijg je een korting van € 15,-.
 • Niet doorgaan badbevalling:
  Als het bad, het bevallingspakket en de binnenhoes onverhoopt niet gebruikt zijn, kun je geld terug krijgen. De voorwaarde is wel dat als de binnenhoes en bevallingspakket nog in de ongeopende verpakking zitten, je €55,- euro retour krijgt.
  Mocht voor ingang van de huurperiode blijken dat je niet in het bad kunt bevallen, dan ontvang je het volledige betaalde bedrag (incl borg) terug.

Reserveren bevalbad

Wil je een bevalbad reserveren? Of heb je vragen naar aanleiding van het bovenstaande? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Heb je nog vragen naar aanleiding van het bovenstaande? Bel/app me op 06-43801153 of mail naar ​lieke@lmjgeboortegeluk.nl

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Soort bad
Levering
Extra kraankoppeling Quooker
Meebestellen
Chat openen
1
Stuur een WhatsApp!
Scan de code
Hallo, laat je bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk!