Geboortegeluk Cursus

Want jij wil toch ook een liefdevolle en mooie bevalling,
een reflectie van jezelf?

Cursus

Want jij wil toch ook een liefdevolle en mooie bevalling,
een reflectie van jezelf?

Alles voor jouw mooie zwangerschap & bevalling.

Vol liefde voor jezelf, je partner & jullie baby.

Geboortegeluk Cursus

ÉÉN KEER PER KWARTAAL START DE GEBOORTEGELUK CURSUS.

DE GEBOORTEGELUK CURSUS IS EEN WEKELIJKSE CURSUS VERSPREID OVER 8 AVONDEN. HET IS EEN UNIEKE COMBINATIE VAN ZWANGERSCHAPSYOGA, HYPNOBIRTHINGⓇ & MINDFULNESS. HET IS EEN UUR VOOR JEZELF, WAARIN JE HEERLIJK KUNT ONTSPANNEN, VERBINDING MAKEN MET JE BABY, MAAR OOK DAT JE NUTTIGE DINGEN LEERT TER VOORBEREIDING OP JE BEVALLING. HET IS EEN MOOI WEKELIJKS MOMENT OM EVEN STIL TE STAAN BIJ JOUW MOOIE ZWANGERSCHAP.

Tijdens de Geboortegeluk zwangerschapscursus wordt er iedere les veel aandacht besteed aan het aanleren van de verschillende ademhalingstechnieken vanuit de HypnoBirthingⓇ. Hiermee leer je ontspannen en zal je makkelijker in je bevalbubbel kunnen blijven, ook als het allemaal anders loopt dan gepland.

De unieke combinatie van zwangerschapsyoga, theorie over alles dat bij bevallen hoort en mooie ontspanningsoefeningen zorgt er voor dat jij vol vertrouwen (in jezelf, in je baby én je lichaam) de bevalling in gaat. Je leert hoe je de regie bij jezelf kunt houden, hoe je jouw wensen kenbaar kunt maken en hoe je ervoor zorgt dat het je allemaal niet “overkomt”, hierdoor zal je jouw eigen geboortegeluk ervaren.

Je kunt beginnen met de Geboortegeluk cursus vanaf 20 weken en meedoen tot en met 38 weken. Dit omdat ik geloof dat je die laatste 2 weken nodig hebt om te ontspannen zodat je uitgerust & volvertrouwen de bevalling tegemoet gaat.

De Geboortegeluk cursus bestaat uit in totaal 8 avonden van 75 minuten. Je start en eindigd met een vaste groep dames. Hierdoor bouw je een band op en ben je altijd in een veilige omgeving. Ik hou van kleine groepen dus er is maar plek voor 8 dames.

Via het contactformulier kun je eenvoudig jouw plek voor de cursus reserveren.

De Geboortegeluk cursus gaat maandag 9 September weer beginnen! Dus ben je dan tussen de 20 & 30 weken zwanger, en heb je interesse, vul dan snel het contact formulier in om jouw plek te reserveren. 

Locatie: Zess (Kerkstraat 23 in Someren)
Wanneer: maandag
Tijd: 19.45 – 21.00 uur
Investering: € 169,50,-
Cursus data: 9 september, 16 september, 23 september, 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober, 4 november

Kennis maken? weet je niet helemaal zeker of de Geboortegeluk cursus bij je past, vul dan “Kennis maken” in via het contact formulier. Ik neem dan contact met je op en dan geef ik antwoord op al je vragen.
Investering: € 0,-

Heb je vragen of wil je meer weten, stuur me dan een mailtje: lieke@lmjgeboortegeluk.nl

  Je telefoonnummer


  Kennis makenGeboortegeluk cursus volgen

  De Geboortegeluk cursus is alleen voor de zwangere dames. Maar omdat ik zelf weet hoe belangrijk de rol van je (geboorte-) partner is tijdens de bevalling kun je ook een partner workshop bij boeken. De partner workshop een hele mooie aanvulling op de Geboortegeluk cursus, zodat jullie beide weten wat jullie nodig hebben om met een fijn gevoel terug te kijken of de bevalling.

  Partner workshop

  Tijdens de partner workshop kom ik bij jullie aan huis en leren jij en je geboortepartner in 2,5 uur hoe jullie samen aan jouw/jullie geboortegeluk kunnen werken.

  De geboortepartner staat hierin centraal, tijdens de workshop vertel ik jullie meer waarom hormonen tijdens de bevalling zo belangrijk zijn en hoe jullie alle mooie bevalhormonen optimaal voor je kunnen laten werken. Dit doen we doormiddel van een aantal oefenigen. Ook besteden we aandacht aan het verloop van de bevalling en nodig ik jullie uit om samen te bespreken hoe jullie de bevalling als team voor jullie zien.

  Het is een mooie manier om je samen voor te bereiden op de bevalling en ook is het een goede aanvulling op de zwangerschapscursus.

  Meer informatie of aanmelden?

  Je kunt de partner workshop ook los boeken, alle informatie hierover kun je terug vinden op de pagina Partner workshop.

  Reviews

  Het was een droombevalling!

  Vrijdagavond om 19.00u naar het ziekenhuis en om 23.00u is ze geboren in bad. Ik ben zo blij en heb tijdens de weeën vaak gedacht aan je lessen, ze hebben mij kracht & inspiratie gegeven en het vertrouwen dat ik nodig had.

  Super bedankt!

  Lianne

  Ik heb de eerste ronde zwangerschapscursus bij Lieke mogen volgen. Ik heb hier erg veel mogen leren aan ademhalingstechnieken en theorie over de bevalling.
  Daarnaast was het wekelijks ook een moment van ontspannen en contact maken met het kleintje in je buik.
  Door deze cursus weet ik nu veel beter wat op mij af gaat komen tijdens de bevalling en hoe ik goed kan ontspannen, zodat de bevalling hopelijk soepel zal verlopen.  Ik zou de cursus aanbevelen aan mijn vriendinnen.

  Christa

  Deze cursus was een is een positieve aanvulling tijdens de zwangerschap, vooral de combinatie van de theorie en oefeningen die we gedaan hebben. En daarom zou ik deze cursus ook adviseren aan mijn vriendinnen die zwanger zijn.

  Kris

  Chat openen
  1
  Stuur een WhatsApp!
  Scan de code
  Hallo, laat je bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk!